Kérlek figyelmesen olvasd át, hogy ne dolgozz feleslegesen és biztos bekerüljön az oldalad! A szabályok azért vannak, hogy minőségi katalógust építsünk, mert így a benne elhelyezett linkek is többet érnek! Naponta maximum 2 bejegyzés kerül publikálásra, szóval ha sok torlódik fel, kis türelmet kérek mindenitől. Előbb-utóbb minden szabályosan beküldött link kikerül.

A legfontosabb: Az oldal beküldéshez regisztrálnod kell

- nem jelenítünk meg, warez, szex, drog, alkohollal foglalkozó oldalakat
- az oldal leírásának egyedinek kell lennie! minden leírást ellenőrzünk, ha az máshol megtalálható az oldal nem lesz felvéve! Legalább 70 szót tartalmazó leírást írj (a szerkesztő alján, az állapotsorban láthartod a szavak számát). Túl kevés leírással rendelkező  bejegyzésből eltávolítjuk a linket!
- minden oldalt ellenőrzünk jóváhagyás előtt. A google által büntetett oldalakat, vagy azokat melyek büntetést maguk után vonó tartalmat/programkódot/eljárást tartalmaznak, visszautasítjuk.
- bejegyzésenként csak 2 kimenő hivatkozás engedélyezett! ha többet helyezel el a bejegyzést töröljük! A hivatkozást ne felejtsd ki, mert mi nem tudjuk beletenni ha nincs benne a szövegben az oldal címe!
- katalógusokat és ingyenes tárhelyen lévő oldalakat csak viszontlink esetében veszünk fel! A viszontlink helyét tedd be az oldal leírás végére, így: viszontlink: www.xxyy.hu. Az oldal elfogadása előtt természetesen ezt kiszedem belőle.

A viszont link http://www.jatekbetyar.hu/ oldalra mutasson, “Online Játékok” néven.

- a bejegyzésed legalább 3-4 értelmes mondatból álljon, a túl kevés leírással rendelkező bejegyzéseket visszautasítjuk
- ha nem találsz neked megfelelő kategóriát javasolhatsz egyet úgy, hogy az oldalleírásod végére beírod – kategória: kategória neve. A kategóriát nem biztos, hogy elfogadom ezért biztonság kedvéért jelölj meg egyet. Természetesen az oldal jóváhagyása előtt kiszedjük a leírásból ezt is.
- csak akkor nyomj a közzétételre, ha véglegesnek érzed a bejegyzésed. ha még később vissza szeretnél térni szerkeszteni akkor mentsd le vázlatként. így nem fordulhat elő, hogy a félig kész postod kerül ki.
- bejegyzésenként maximum 5 címkét, és 2 kategóriát adj meg.
- Sem a jóváhagyásról, sem az elutasításról nem küldünk mailt!
- Nincs tömeges jóváhagyás, naponta maximum 1-2 oldalt hagyunk jóvá, ezért mindenki legyen türelemmel. Ha az oldalad a szabályoknak megfelelően küldted be, garantáltan be fog kerülni előbb-utóbb (max 7 nap).

Megjegyzések, kérések/kérdések jöhetnek ide a kommentbe!